Pohjaslahti

Tervetuloa asumaan ja viihtymään!

Puhuri ry

Kyläyhdistyksen tarkoituksena on ylläpitää Pohjaslahden alueen elinvoimaisuutta ja lisätä asukkaiden viihtyvyyttä järjestämällä mm. erilaisia tapahtumia ja muuta toimintaa. 

Jäseneksi pääset ilmoittamalla nimen, osoitteen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen joko info@pohjaslahti.fi  tai puhelimitse 03 472 7001. 


 

Historia

Pohjaslahden kylätoimikunta perustettiin vuonna 1980. Kylätoimikunnan merkittäviä saavutuksia ovat mm. jääkiekkokaukalon rakentaminen, venesatama ja uimaranta pukukoppeineen sekä itsenäisyyden juhlametsikön perustaminen laivarannantien varteen. Vuonna 1999 kylätoimikunta rekisteröitiin Pohjaslahden kyläyhdistys Puhuri ry:ksi. Rekisteröinnin jälkeen Puhuri ry on osallistunut kylän kehittämiseen mm. rakentamalla valaistun hiihtoladun / pururadan, remontoimalla Vilppulan kunnalta ostetun entisen Pohjaslahden kunnantalon kylätaloksi ja Vilppulan kunnan kanssa tehdyn sopimuksen mukaisesti vastannut urheilukentän, venesataman, jääkiekkokaukalon ja valaistun hiihtoladun hoidosta sekä Pohjaslahden kyläkoulun ulkoalueiden kunnossapidosta.
 


 

 

Hallitus 2024Heli Kujala pj

Ulla McNiven vpj.

Janne Jolkkonen

Tapio Koivisto

Teemu Niemi

Anne Hyödynmaa

Minna Pessinen siht.


 

 

YhteystiedotKyläyhdistys Puhuri ry 
Pohjaslahdentie 2560
42850 Pohjaslahti 
Puhelin (03) 4727 001 

Sähköposti: info@pohjaslahti.fi
Y-tunnus 1607393-3Pj. Heli Kujala
helikujala51@gmail.com
Puh. 040 7676776